Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

All Εκδηλώσεις

Please Mind the Food Workshop από την Etoile by Les Chefs

09/11/2018 @ 4:00 μμ - 8:00 μμ
Please mind the food workshop by Etoile by Les Chefs

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile by Les Chefs, μας φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του, στις οποίες θα πραγματοποιηθεί ένα cooking demostration με 5 υλικά, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του “Foodathlon”.

Η φαντασία είναι το σημαντικότερο συστατικό για να φτιάξουμε γεύματα με τα υλικά που έχουμε. Αυτό είναι και το νόημα της αειφορίας άλλωστε. Όπως παλιά, δεν έμενε τίποτα, όλα θα συνδυάζονταν και θα ετοιμαζόταν ένα νέο πιάτο, μία νέα γεύση!

Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν συνταγές μόνο με 5 υλικά πρώτης ύλης και θα παρασκευαστούν 8 πιάτα συνολικά, με συντονιστή τον chef της σχολής, Δημήτρη Μιχαηλίδη.  Με αυτόν τον τρόπο, αναδεικνύουμε τεχνικές βιώσιμης μαγειρικής, και μέσω της δημιουργικότητας, αξιοποιούμε στο έπακρο τα υλικά που διαθέτουμε.

Στο τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες θα γευτούν τα πιάτα που θα έχουν ετοιμάσει και σε μία ατμόσφαιρα ικανοποίησης, θα γίνει ανταλλαγή απόψεως σε θέματα καθημερινής προσεκτικής χρήσης πρώτων υλών.

H Etoile by Les Chefsη πιο Εξειδικευμένη Σχολή της Αθήνας για τη Γαστρονομία & τον Τουρισμό, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, στηρίζει την προώθηση της αειφορίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς ηγείται των εξελίξεων στις νέες γαστρονομικές και επιχειρηματικές τάσεις για την αειφόρο γαστρονομία. Για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου cooking class, προσφέρει την πρώτη ύλη, σεβόμενη το περιβάλλον, καθώς επίσης κατεβάζει την επίσημη τιμή συμμετοχής στα 30€, για όλους τους συμμετέχοντες του “Foodathlon”.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
09/11/2018
Ώρα:
4:00 μμ - 8:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Etoile by Les Chefs
Ηλία Ηλιού 81
Αθήνα, Αττική 11744 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+30 210 9271130
Ιστοσελίδα:
https://etoile.edu.gr
Price:

30.00