Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

All Εκδηλώσεις

Οινογνωσία με τη Botilia.gr

06/11/2018 @ 7:00 μμ - 9:00 μμ

Μία μοναδική γευστική και «ταξιδιωτική» εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Foodathlon Wine Tasting with botilia.gr», στον πρότυπο γευστιγνωστικό χώρο του botilia.gr στην Καλλιθέα.

Ακόμα και εάν δεν έχετε ταξιδέψει στους αμπελώνες στο Bordeaux της Γαλλίας, ακόμα και εάν δεν γνωρίζετε τα στάδια της οινοπαραγωγικής διαδικασίας και τους όρους τανίνες, φαινόλες και εκχύλιση, το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη σας για το κρασί. Ένα event γευσιγνωσίας και μύησης στον μαγικό κόσμο του οίνου.

Το κοινό θα δοκιμάσει 6 ελληνικά κρασιά (1 αφρώδες, 2 λευκά, 1 ροζέ και 2 κόκκινα), όλα βιολογικά ή/και βιοδυναμικά, από μερικούς από τους καλύτερους και πιο ανερχόμενους παραγωγούς της Ελλάδας, από περιοχές και terroir σημεία αναφοράς για το σύγχρονο οινικό στερέωμα, από γνωστές αλλά και σπάνιες- ιδιαίτερες ποικιλίες. Τα διαφορετικά κρασιά της βραδιάς που ξεχωρίζουν για τις ποικιλίες ή το στυλ τους, οι επισκέπτες θα τα απολαύσουν συνδυάζοντάς τα με τυριά και αρτοποιήματα.

_____________________________________________________________________

Το botilia.gr είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή τους οινοπαραγωγούς με τους οινόφιλους, προσφέροντας τα καλύτερα κρασιά μικρών Ελλήνων παραγωγών σε τιμές οινοποιείου. Τα κρασιά είναι επιλεγμένα από μια ομάδα ειδικών που αποτελείται από οινολόγους και σομελιέ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
06/11/2018
Ώρα:
7:00 μμ - 9:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

Botilia.gr
Ιστοσελίδα:
https://www.botilia.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

Botilia.gr
Λυκούργου 235 Γ2
Athens, Attica 17675
+ Χάρτης Google
Ιστοσελίδα:
https://www.botilia.gr/
Price:

35.00